Category Archives: Uncategorized

Welkom allemaal! Wij, vijf derdejaarsstudenten van de AP – hogeschool , hebben deze blog aangemaakt voor ons eindwerk: “Babbelen over morgen”.

De opdracht van ons eindwerk bestond eruit dialoogtafels te organiseren voor mantelzorgers, partners van personen met dementie en hun kinderen. Het onderwerp waarop wij ons richtten is de toekomst en het doel is ouderen te laten nadenken, praten over de toekomst. Op deze blog kan je allerlei informatie vinden over onze dialoogtafels.

Hoe pak je juist een dialoogtafel aan? Heb je eens zin om er zelf één te organiseren? Wat moet jij als gespreksleider doen bij een dialoogtafel? Hoe kan je mensen werven? Op al jullie vragen hebben wij een antwoord proberen te zoeken die kan je hier vinden. Zo zetten we voor jullie een draaiboek beschikbaar waarin duidelijk staat beschreven hoe je een dialoogtafel moet organiseren.  Verder kan je ook al het materiaal terug vinden die wij voor onze dialoogtafel hebben gebruikt.

Graag stellen we al deze informatie tot jullie beschikking zodat jullie met een gerust hart zelf een dialoogtafel kunnen organiseren.

 

KBS-logo1